Odamızdan Kardeş İş Yeri Projesi Kapsamında İndirimler Başladı

Yönetim kurulumuzun  kararı  sonucu  uygulamasına karar verilen  ve  bir  amacı  üyelerimizin menfaatlerini  gözetme  diğer bir amacı  üyelerimiz  tarafından  yapılan bir takım harcamaların  ilçemiz  dışına  çıkmasını önlemektir. Bu  bağlamda    başlatmış  olduğumuz   Kardeş İş Yeri projemiz hayata  geçirilmiştir.

Yukarıda da  bahsettiğim gibi projemizin asıl  amacı, üyelerimizin bir takım yeme içme ve diğer alışverişlerinde yapacakları  harcamalarda  indirimlerden faydalanmalarını sağlama  ve  aynı  zamanda sektörde yapılan harcamaların  ilçemiz  dışına çıkmasını önlemektir.

Bu proje  kapsamında her  iki  taraf  üyelerimizin de menfaatleri  korunmuş olacaktır. Üyelerimiz bazında sektörde yapılan harcamalar ilçemiz içerinde yapılacağından ilçemizin de ekonomik potansiyeline bir nebze olsun iyileşmesine katkı sağlayacaktır.  Bu kapsam da  bir  sonraki  adım diğer sektörlerde ki üyelerimizde bu kapsama dahil ederek ekonominin  çarklarını ilçemizde döndürmektir.

Proje  kapsamında, Odamız  üyeleri  olan  Yeme – İçme Tesisleri sahipleri,  gıda ürünleri satış yerleri  sahipleri ve konaklama hizmeti veren işletmelerin sahipleri ile görüşülmüştür. Projenin amacı  kendilerine anlatılmıştır. Projeden hem kendilerinin , hem oda üyelerimizin , hem de ilçemiz  karlı çıkacağı ortak kararına varılmıştır.  Projeye dahil olan üyelerimizden indirim  oranlarını  belirleyen  taahhütler  alınarak kurumsal  sitemiz  www.cayelitso.org.tr  adresinde ilk sayfasında yayınlamış  olup kolaylıkla  görülebilmektedir.

Odamıza  kayıtlı  her   üyemiz ve beraberindeki  misafirleri bu indirim oranlarından faydalanabilecektir.

Üyelerimizin projeyi sahiplenmesi hem üyelerimizin  ve hem de ilçemizin menfaati açısından faydalı olacağına inanmaktayım.

Proje Katılan Üyelerimiz:

1. Martı Et ve Balık Lokantası – Fatih ÖZTÜRK
  2. Çayeli Market ( Yeşil Çayeli Gıda) – Adem Ali ERTEN
  3. Okuyan Market – Osman OKUYAN
  4. Padişah Lahmacun – Yener TURGUT
  5. Denizatı Balık Lokantası –  Su ürünleri Koop.
  6. Sarı Köşk – Eyüp SARI
  7. Sahil Otel – Raşit ASLAN
  8. Okyanus Balık Lokantası – Mehmet YAZICI
  9. Raşot Alabalık Tesisleri – Ali ÖKSÜM

Projeye katılan üyelerimize ayrı ayrı teşekkür  eder, ilçemiz için hayırlı olmasını  dilerim. Saygılarımı sunarım.

Güngör SARI

Çayeli Ticaret ve Sanayi Odası

Yönetim Kurulu Başkanı

PROJEMİZE DESTEK VEREN KARDEŞ İŞYERLERİ LİSTESİ VE İNDİRİM ORANLARI AŞAĞIDA LİSTELENMİŞTİR. TÜM ÜYELERİMİZE DUYURULUR.

İŞLETME UNVANI

SÜRE

ORAN

MARTI BALIK VEET LOKANTASI- FATİH ÖZTÜRK

3 YIL

TAŞHANE MAHALLESİ HASAN SARIOĞLU CAD.

ÇAYELİ MARKET(YEŞİL ÇAYELİ GIDA)-

Rize İli Oda ve Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi
Üyelerimize Devlet Teşvik ve Destekleri Hakkında Mobil Hizmet
Destekler ve 7020 Sayılı Yapılandırma Kanunu Hakkında Bilgilendirme Toplantısı