Çayeli TSO Yönetim Kurulu Başkanı M.Ali Mert Ankara Millet Bahçesinde Düzenlenen Rize Günlerine Katılarak Üyelerimize ait standları Ziyaret Etti

02-05 Mayıs 2024 tarihleri arasın da Ankara Millet bahçesinde düzenlenen Rize Günleri Etkinliğine Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert katılım sağlayarak Üyelerimize ve yöremize ait standları ziyaret etti.

02-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara da düzenlenen Rize Tanıtım Günlerinde Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Çayeli Kaymakamı sayın Muhammet Fatih Demirel ile beraber Çeçeva Köyü standını ziyaret ettiler.

02-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara da düzenlenen Rize Tanıtım Günlerinde , yöremizde yetişen çeşitli organik meyve sebzelerden pekmez üretimi yapan Oda üyemiz Aşıklar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi standını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Çayeli Kaymakamı sayın Muhammet Fatih Demirel ve Büyükköy Belediye Başkanı Sayın Hamza Saruhan ile beraber ziyaret ettiler.

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

02-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara da düzenlenen Rize Tanıtım Günlerinde , İlçemizde yöresel ürünlerin üretimini yapan Oda üyemiz Çayeli Kadın Girişimci Üretim ve İşletme Kooperatifi standını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Çayeli Kaymakamı Sayın Muhammet Fatih Demirel ve Büyükköy Belediye Başkanı Sayın Hamza Saruhan ile beraber ziyaret ettiler.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

02-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara da düzenlenen Rize Tanıtım Günlerine katılım sağlayan Oda üyemiz Rize Çay Araştırma ve Uygulama Merkezi standını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Çayeli Kaymakamı Sayın Muhammet Fatih Demirel ve Büyükköy Belediye Başkanı Sayın Hamza Saruhan ile beraber ziyaret ettiler.

02-05 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara da düzenlenen Rize Tanıtım Günlerine katılım sağlayan, Organik Çay başta olmak üzere çeşitli ürünlerin üretimini yapan Oda üyemiz Evren Onay'ın standını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Mert, Çayeli Kaymakamı Sayın Muhammet Fatih Demirel ve Büyükköy Belediye Başkanı Sayın Hamza Saruhan ile beraber ziyaret ettiler.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Oda Borsa Genel Sekterleri İstişare Toplantısı Uzaktan Konferans Yöntemiyle Gerçekleştirildi.
Üretimde Yapısal Dönüşüm Çağrısı Duyurusu
Çise Eğitim Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Sn. Hakan Beyaz'dan Başkanımıza Çayeli Kültür Envanteri Kitabını Hediye Etti
2021-2023 Yeni Ekonomi Programı Resmi Gazetede Yayınlandı
Ak Parti Çayeli Belediye Başkan Aday Sn. Adayı Volkan Beyaz 'dan Başkan Mert'e Ziyaret