TOBB MEYBEM Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye 5 Mesleki Yeterlilik Sınavı Odamızda Gerçekleştirildi

ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE TOBB MEYBEM İŞBİRLİĞİNDE “ SORUMLU EMLAK DANIŞMANI SEVİYE-5 MESLEKİ YETERLİLİK SINAVI” 1,2,3 KASIM 2023 TARİHLERİ ARASINDA 5. KEZ ODAMIZDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çayeli Ticaret Ve Sanayi Odası ile TOBB MEYBEM tarafından organize edilen “ Sorumlu Emlak Danışmanı Seviye -5 Mesleki Yeterlilik Sınavı” ÇTSO Eğitim Salonu'nda gerçekleştirildi. Sınava çevre illerden 11 kişi katıldı. Yazılı ve performans alanlarından oluşan sınav periyodunu başarıyla bitirenler sertifikalarını alacaklar. Gayri menkul alım satım ticaretinde faaliyet gösteren birçok işletme yetkililerini TOBB Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen sınavlar ile belgelendiren Odamız, belge almayan ya da ticarete yeni başlayacak olan işletme sahipleri için de başvuruları almaya devam ediyor.

Eximbank İhracat Kredileri ve Alacak Sigortası Programları Online Bilgilendirme Semineri
KOSGEB Destekli Gürcistan İş Gezisi Talep Toplama Duyurusu
Ticari Faaliyet Fırsatları Yüksek olan Ülke Özbekistan İş Gezisi Talep Toplama Duyurusu
Dünya Engelliler Günü Kutlama Mesajı